DOCU/ЖИТТЯ
Переможець «Розмови на серйозні теми» (Ґієдре Бейноруте).

Спеціальні відзнаки отримали «Ноосфера» (реж. Арчіл Хетаґурі та Ілеана Станкулеску) та «Документаліст» (реж. Іварс Звієдріс та Інесе Клява). 

 

DOCU/ПРАВО

Переможець «Дівчина з Півдня» (реж. Хосе Луїс Ґарсіа).

Спеціальні відзнаки за палкий оптимізм та обстоювання ідеалів гуманізму в житті у конкурсі отримав «Синдром панка» Юкка Карккайнена та Я-П Пассі. 

 

DOCU/КОРОТКО 

Переможець «Воласті голуби» Пола Фіґана.
Спеціальні відзнаки отримали «Цвіт крізь сльози» (реж. Хуацін Цзінь) за чесний, безкомпромісний показ утраченого дитинства та «Абетка» естонської режисерки Мадлі Ляене, яке журі відзначило за художнє рішення документальної історії.

 

Головний приз від Студентського журі отримав фільм «Документаліст» (реж. Іварс Звієдріс та Інесе Клява) за любов до героя, справжню витримку документаліста і сміливість знімати кіно за неочікуваних обставин.

 

Команда Docudays UA відзначила премією імені Андрія Матросова український дебют – «Сери та сеньйори» Олександра Течинського, який відкрив нам у своєму фільмі незвичну Україну.

 

Приз глядацьких симпатій, який був визначений за підсумками голосування у Фейсбуці, отримав фільм «Після Вріцена» Даніеля Абма.

Вже вдруге Docudays UA провів Анімаційний конкурс. Переможцем серед глядачів став ролик Валерія Деца та Ірини Стельмах (https://vimeo.com/62509794). Оргкомітет фестивалю відзначив анімацію Катерини Возниці та Антона Приходько (https://vimeo.com/62694592).