Європейський фонд солідарності з українським кіно: огляд основних принципів роботи

Тривалість
90’
Манон Дюверже презентує принципи роботи Європейського фонду солідарності з українським кіно. Фонд фінансують 16 центрів кіно при міністерствах культури 13 європейських країн та Асоціація режисерів Європейського агентства кіно. Він має на меті підтримувати розвиток та створення українських повнометражних фільмів, призначених для кінотеатральних релізів. Після презентації відбудеться сесія запитань і відповідей.

Спікерка: Манон Дюверже

Манон Дюверже здобула магістерський ступінь з права у сфері аудіовізуальних мистецтв в університеті Сорбонна. Працює в Директораті європейських та міжнародних справ CNC з 2017 року. За цей час керувала кількома програмами підтримки копродукції. Керує Європейським фондом солідарності з українським кіно з моменту його заснування у 2023 році.

Модераторка: Юлія Сінкевич

Юлія Сінкевич
— кінопродюсерка, співзасновниця Української кіноакадемії, членкиня Європейської кіноакадемії. З 2010 до 2020 року працювала генеральною продюсеркою Одеського міжнародного кінофестивалю, де займалася організацією фестивалю, розробкою програм та кураторством. Раніше Юлія працювала в дистрибуторській і продюсерській компанії Arthouse Traffic головою міжнародних проєктів і промоції. До її головних продюсерських робіт належать фільми «Рідні» Віталія Манського (2016), «Співає ІФТКЕ» (2019) Надії Парфан, «Щасливиця» Марисі Микитюк (етап постпродакшну), «Леся» Нани Джанелідзе (етап препродакшну).

Форма для реєстрації на подію

Мова: Англійська
Вхід за індустрійною акредитацією
Понеділок
05 червня 2023
14:00
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024
«Розкриття потенціалу кінопрокату вашого фільму: освоєння європейсько…
DOCU/ПРО
01 червня 2024
«Розкриття потенціалу кінопрокату вашого фільму: освоєння європейського ринку» з Жаком Пелісьє, дистрибутором із Франції
Тривалість
90’
DOCU/ПРО
01 червня 2024