Відбудова України: як зробити громади комфортними для всіх Громадські обговорення

Тривалість
90’

Внаслідок повномасштабної війни тисячі українських сімей втратили житло, а інфраструктура населених пунктів зазнала масштабних руйнувань. Чимало українців, які покинули свої домівки, рятуючись від війни, воліють повертатися і брати активну участь у відбудові громад. 

Як має відбуватися процес відбудови та модернізації українських населених пунктів? Як громада може впливати на процес відбудови, аби були враховані інтереси кожної людини? 

У цій розмові експерти та експертки допоможуть організувати простір так, аби кожен і кожна змогли поділитися своїми думками та ідеями, в результаті яких можливо отримати конкретний план відбудови для своїх громад. 


Вхід на подію вільний, але кількість місць обмежена. Тож просимо зареєструватися, аби ми забезпечили комфортне розміщення.


Спікер(к)и: 

Уляна Джурляк, архітекторка, громадська активістка, співзасновниця ГО «Зберегти Квіти України»

Олена Купіна, координаторка проєкту Інституту законодавчих ідей "Прозора та підзвітна відбудова",  експертка з питань регіонального розвитку та партисипації, лекторка у навчальній програмі з урбаністики від STEM is FEM 

Дар’я Пирогова, Соціологиня, консультантка у стратегічному розвитку громад, оцінці потреб та залученні громадськості до процесів відбудови у проєкті Інтегрований розвиток міст ІІ GIZ, програмі DOBRE та U-LEAD, лекторка у навчальній програмі з урбаністики від STEM is FEM 

Модераторка: Анастасія Куриленко, комунікаційна директорка медіа «Рубрика»
 

 

 

Зала «СОЛОДКЕ ЖИТТЯ»
Середа
07 червня 2023
18:30
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024