ІДЕОРУПЦІЯ

Тренер Зоран і його «Африканські тигри»

Рік
2013
Країна
Великобританія
Тривалість
76’
Режисер/-ка
Сем Бенстед

Після майже півстоліття громадянських воєн, у липні 2011 року утворилася нова незалежна держава – Південний Судан. Жахливий і водночас захопливий процес народження нації супроводжується хворобами, смертями та фінансовою кризою. Проте у кожної країни має бути футбольна збірна. Прагнучи створити успішну команду, Південний Судан запрошує на посаду головного тренера видатного сербського фахівця Зорана Джорджевича. Стрічка показує перипетії першого року становлення команди під керівництвом Зорана – від пошуку гравців у найглухіших закутках країни до визначення талісмана команди – овечки Чемпіона. Методи роботи тренера, що базуються на принципі «перемога за будь-яку ціну», невдовзі призводять до конфліктів із представниками влади.

Виробництво
Century Films, Sam Benstead, Sue Collins, +44 20 7378 6106, [email protected], www.centuryfilmsltd.com
Дистриб'юція:
Century Films, Sue Collins, +44 20 7378 6106, [email protected], www.centuryfilmsltd.com
Режисер/-ка
Сем Бенстед

Сем Бенстед розпочав свою телевізійну кар’єру після закінчення навчання зі спеціальності «філософія» в Оксфордському університеті. На сьогодні він є визнаним режисером. Бенстед знімав фільми у понад 20 країнах, зокрема у Конго, Індії, Фіджі, Південному Судані, Перу, Малайзії, Сингапурі та Уганді. Режисер вільно володіє рідкісною мовою піджин, джубайською арабською, а також знає мову фіджі та гінді.

 

Вибрана фільмографія

Крікшенк у Кью: Сад, що змінив світ (2009), Конго: війна і мир (2010),Шпигуни під Берліном (2011), Тренер Зоран і його «Африканські тигри» (2014)

Червона зала
Будинок кіно
вул. Саксаганського, 6
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024
Володар усесвіту
ІДЕОРУПЦІЯ
Володар усесвіту
Рік
2013
Країна
Німеччина
Режисер/-ка
Марк Баудер
Тривалість
99’
ІДЕОРУПЦІЯ
Путінські Ігри
ІДЕОРУПЦІЯ
Путінські Ігри
Рік
2013
Країна
Німеччина, Ізраїль, Австрія
Режисер/-ка
Алєксандр Ґєнтєлєв
Тривалість
90’
ІДЕОРУПЦІЯ