DOCU/ЕНЕРГІЯ

Нульовий вплив

Рік
2009
Країна
США
Тривалість
93’’
Режисер(к)и
Лора Ґебберт, Джастін Шайн

Сім’я Бівен із Манхеттена розпочинає річний проект, спрямований на зменшення впливу на навколишнє середовище, який передбачає відмову від електроенергії та створення відходів (включаючи туалетний папір), а також виробництво нових ресурсів. «Нульовий вплив» створює особистісний і часто химерний портрет подружжя, яке пристосовується до суворих і тривалих змін у способі життя, що повністю змінюють їх існування. Як вони справляються з цими змінами? Чи стають деякі речі в житті кращими і простішими, якщо дещо обмежити себе?

Виробництво та дистрибуція
ro*co films international, [email protected], 80 Liberty Ship Way, Suite 8, Sausalito, CA 94965, USA, +415-332-6471
Режисер/-ка
Лора Ґебберт

Лора Ґебберт - режисерка, яка разом з продюсером Еден Вурмфельд тривалий час співпрацюють у створенні розважальних проектів із соціальним значенням. Вони є випускниками Школи кіно і телебачення UCLA.

Вибрана фільмографія

Цілителі з Парнасу-400 (1997), Історія із Сансет (2003), Місто золота (2015)

Режисер/-ка
Джастін Шайн

Студія Джастіна Шайна Shadowbox Films займається виробництвом документальних фільмів, у центрі яких – особистісні історії, які вивчають культурні та суспільні проблеми. Заснована випускниками Стенфорда у 1998 році, студія Shadowbox створила відзначені нагородами фільми від концепції до трансляції на телебаченні, для освітніх і корпоративних спільнот.

Вибрана фільмографія

Синя зала
Будинок кіно
вул. Саксаганського, 6
Розширене обговорення за участі Ігоря Сущенка, виконавчого директора організації «Вчителі за демократію та партнерство», менеджера міжнародного проекту «Освіта для сталого розвитку в дії», та Олени Харченко, медіа-координатора проекту
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024
Вірунґа
DOCU/ЕНЕРГІЯ
Вірунґа
Рік
2014
Країна
Великобританія
Режисер/-ка
Орландо фон Айнзідель
Тривалість
92’
DOCU/ЕНЕРГІЯ
Під напругою
DOCU/ЕНЕРГІЯ
Під напругою
Рік
2014
Країна
Австрія
Режисер/-ка
Губерт Канавал
Тривалість
90’’
DOCU/ЕНЕРГІЯ