Кінопрограма XXI-го Форуму видавців у Львові

10 вересня 2014

11-14 вересня 2014 року весь Львів перетвориться на Форум видавців, а також авторів, бібліотекарів, книгарів, перекладачів, ілюстраторів і, звісно, читачів.

Фокусна тема події – «Століття змін. Століття боротьби. (1914 - 2014)».

 

Крім того, у рамках XXI-го Форуму видавців будуть проведені заходи, присвячені таким спеціальним темам, як UkrainEUkraine (революція-війна-культура), Жінка у світі, що змінюється, Єврейська культура в Україні, Крим.

 

На форумі також проходитимуть кінопокази від Arthouse Traffic, Національного центру Олександра Довженка та Французького культурного центру, а також відбудеться презентація документального фільму «Чубай» про відомого українського поета Грицька Чубая.

 

Детальний розклад показів тут

 

Вперше у межах Форуму видавців будуть діяти тематичні майданчики – історичний, жіночий, дитячий, кулінарний, природознавчий. Тут будуть відбуватись тематичні заходи, зустрічі з письменниками і продаж тематичних книг. До речі, хто придумає найкращі назви і промогасла для цих майданчиків – отримає приз: персональне запрошення відвідати заходи, а також книжку з автографом автора!

 

Благодійна акція для людей літнього віку: «Третій вік: задоволення від читання» проводиться втретє. Це зустрічі з письменниками та інтелектуалами, концерт улюблених виконавців, концерт хорів, майстер-класи з креативного письма і дослідження родоводів. Літні відвідувачі ярмарку також матимуть можливість придбати книжки з суттєвими знижками. Вхід на всі заходи – безкоштовний!

 

Нагадаємо, що Форум видавців – це традиційно: міжнародний літературний фестиваль, книжковий ярмарок, урочиста церемонія вручення книжкової премії «Найкраща книга Форуму-2014», фестиваль дитячого читання «Книгоманія», благодійна акція «Третій вік: задоволення від читання», фестиваль «Молода Республіка Поетів», «Ніч поезії і музики», Львівський бібліотечний форум.

 

Офіційний сайт Форуму bookforum.ua

22 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 6 — 13 
червня 2025
Відкриваємо прийом фільмів на Docudays UA-2025
Новини
01 серпня 2024
Відкриваємо прийом фільмів на Docudays UA-2025
Новини
01 серпня 2024
ГО «Докудейз» запускає проєкт LAB: DOCU/СИНТЕЗ х Архів війни
Новини
26 липня 2024
ГО «Докудейз» запускає проєкт LAB: DOCU/СИНТЕЗ х Архів війни
Новини
26 липня 2024