Люди DOCU/ПРО

Оксана Іванюк

Учасниця Ukrainian Doc Preview

Оксана Іванюк є співзасновницею і генеральною продюсеркою компанії «Ай К’ю Продакшн», що займається виробництвом фільмів і серіалів. Компанія створена у 2011 році, на сьогодні в її доробку телевізійні шоу «Добрий вечір», 1+1; «Вірю – не вірю», канал «Пятница!»; «Шалений тиждень», TVi; «Хунта Ньюз», «Еспресо»; «Патруль», «Еспресо»; «ООН», ТЕТ; «Кілька пародій», «Новий канал»; та серіали «Будиночок на щастя», «Новий канал» (у виробництві 3-й сезон); «Це кохання!», СТС; «Козаки», ICTV (у виробництві), «СидОренки-СидорЕнки», 1+1 (у виробництві 34 сезони); «Любчик», «Новий канал» (у виробництві); «Ворожка», СТБ (у виробництві), «Як убити свого чоловіка. Посібник для початківців», х/ф (у виробництві) та ін.

 

З 1997-го Оксана очолювала департамент закупівлі програм на каналах СТБ, пізніше на телеканалі ТЕТ. Працювала програмною директоркою та заступницею генерального директора на телеканалах «Кіно» і «Сіті», генеральною продюсеркою телеканалу TVi. Після закінчення Вищих курсів сценаристів і режисерів, майстерня Олександра Роднянського, в Москві, в 2010 році стала генеральною директоркою продюсерського центру «Среда», виробника програми «Велика різниця по-українськи».

 

Є авторкою сценарію художнього фільму «Як убити свого чоловіка. Посібник для початківців», дванадцятисерійного серіалу «Козаки», авторкою програми «Вірю – не вірю».