CПЕЦІАЛЬНИЙ ПОКАЗ

За що ми платимо?

Рік
2014
Країна
Канада
Тривалість
92’’
Режисер/-ка
Гарольд Крукс

Режисер Гарольд Крукс розвінчує брудний світ корпоративних зловживань у цьому запальному документальному фільмі про темну історію та суворе сьогодення великого бізнесу, який ухиляється від сплати податків, що дало мультинаціональним корпораціям змогу обікрасти уряди на трильйони доларів податків, виводячи прибутки в офшорні гавані. Журналісти й активісти, що виступають за справедливість в оподаткуванні, колишні працівники фінансових і технологічних галузей, відверто розповідають про тенденції, які дедалі посилюються, ведучи західний світ до непевного майбутнього.

Виробництво
InformAction Films, 460 Ste-Catherine W. St. suite 927, Montréal, Québec, Canada, H3B 1A7, +1 514 284 0441, [email protected]
Дистриб'юція:
Filmoption International, 3401 Saint-Antoine Ouest, Montreal Qc H3Z 1X1, +1 514 931-6180 x2657, www.filmoption.com
Нагороди
2015 – «Найкращий канадський документальний фільм» Ванкуверського гуртка кінокритиків
Режисер/-ка
Гарольд Крукс

Гарольд Крукс – письменник, сценарист і продюсер, відзначений численними нагородами. Має премію «Джині» Канадської академії кіно і телебачення, «Золотого Х’юго» Чиказького міжнародного кінофестивалю, «Лео» за «Найкращий сценарій» Фундації кінематографічних мистецтв і наук Британської Колумбії (Канада) та інші нагороди. Окрім цього, Крукс написав викриття міжнародної індустрії з управління відходами «Сміттєві гіганти».

Вибрана фільмографія

Пережити прогрес (2011)

Синя зала
Будинок кіно
вул. Саксаганського, 6
Розширене обговорення за участі режисера, організації Transparency International Україна, співзасновників Cinema Politica: Езри Вінтона і Светли Турнін.
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024