Художники/-ці

Photinus studio

Мистецька група
Олександр Сіроус, PRYVYD, Михайло Вибодовский, Євген Арлов, Ігор Соколов, Дмитро Тентюк, Катерина Борсук, Михайло Вибодовський, Анна Івченко, Влад Кононок, Макс Нікіфоров, Олександр Резніков, Данило Сябро, Євген Свистун, Таіра Умаров

Photinus studio — ініціатива художниці Лєри Полянськової, художників Макса Роботова та Івана Світличного й музиканта Георгія Потопальського. Створена як майстерня для експериментальних робіт із цифровими інструментами (звук, відео, програмування тощо), Photinus studio поступово розвинулася в художнє ком’юніті фахівців різних професій — художників, програмістів, інженерів, — об’єднаних інтересом до мистецтва нових медій.
 
Одна зі специфічних властивостей студії — принцип спільної роботи. Розроблювані проєкти можуть бути спільними або індивідуальними, але автор ідеї завжди може звернутися по допомогу до інших участників/-ць і розраховувати на підтримку. Ще однією прикметною рисою є мультидисциплінарність, яка для Photinus studio стає універсальним принципом для розмови про взаємодію людини та природних середовищ, про вебсередовища як простір соціальних та політичних обмежень і можливостей.