Вівчар

Рік
2022
Країна
Швейцарія
Тривалість
30’
Режисер(к)и
Маттіас Жуло, Люсьєн Ру
На острові Акілл, на захід від узбережжя Ірландії, Кіан збирається провести літні канікули за грою у футбол із друзями. Однак на думку його діда Мартіна, зараз саме час для ознайомлення з роботою на фермі. «Вівчар» — це ніжний, мрійливий фільм про терпіння, необхідне для вивчення професії, що передається з покоління в покоління.
Творча команда:
Режисерська робота: Маттіас Жуло, Люсьєн Ру
Продюсування: Ліонель Баєр, Ніколас Вадімофф
Операторська робота: Маттіас Жуло, Люсьєн Ру
Звук: Ятоні Рой Канту
Виробництво
Master cinéma HES-SO ECAL/HEAD
Дистриб'юція:
ECAL / Ecole Cantonale d’art de Lausanne, Département Cinema, 5 avenue du temple, 1020 Renens, Switzerland, [email protected]
Режисер/-ка
Маттіас Жуло
Маттіас Жуло — здобувши освіту фотографа та художника-графіка в Паризькій академії мистецтв, Маттіас Жуло зацікавився кіно, і вступив на магістерську програму ECAL/HEAD у Швейцарії. Його тверезий та інтимний графічний стиль повʼязаний з інтересом до візуальних мистецтв. Практика фотографії та робота з кольоровою плівкою справили глибокий вплив на його естетичні дослідження пейзажу та портрету. Нині Маттіас регулярно маневрує між створенням музичних кліпів, художнього та документального кіно.
Вибрана фільмографія
«Вухо собаки» (2020)
Режисер/-ка
Люсьєн Ру
Люсьєн Ру — молодий режисер з Ґренобля, навчався у Марсельській середземноморській школі мистецтва та дизайну, а також у Квебекському університеті в Монреалі. Він вивчав образотворчі практики, зокрема практики створення кінематографічного образу. Нині, отримавши національний диплом вищої освіти з пластичного вираження (DNSEP), він працює в Національному дослідницькому центрі імені Норберта Еліаса, у Fabrique des écritures, де створює документальні фільми у співпраці з дослідниками/-цями й антропологами/-инями  центру. Крім того, Люсьєн викладає, навчаючи майстерності документалістики в Марсельському університеті, Авіньйонському університеті та Тулузькому університеті імені Жана Жора.
Вибрана фільмографія
«Вухо собаки» (2020)
Зала «КІНОМАН»
Кінотеатр «Жовтень»
вул. Костянтинівська, 26
Демонструється мовою оригіналу з українськими субтитрами
Вхід за квитками
отримати квиток
Неділя
04 червня 2023
13:00
Зала «КЛАСІК»
Кінотеатр «Жовтень»
вул. Костянтинівська, 26
Демонструється мовою оригіналу з українськими субтитрами
Вхід за квитками
отримати квиток
Четвер
08 червня 2023
11:00
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024