Медіацентр ЗСУ & «Архів війни»: фільми з передової

Рік
2024
Країна
Україна
Тривалість
89’

Бадабум

Під час штурму командиру доводиться ухвалювати швидкі, нестандартні й дуже ризиковані рішення. 

Одне з таких вдалося зафіксувати військовим документалістам під час контрнаступу на Запоріжжі. Коротка нарада на КСП з командиром 36-ї окремої бригади морської піхоти, Героєм України Віктором Сікозою, швидке планування з саперами і «великий бадабум», який паралізував кілька ворожих позицій.

Плем’я Апача

Виїзди на бойову роботу для командира танку Апача — щоденна звична справа. Але цього разу йому потрібно виконати завдання з навідником, який виїжджає на лінію зіткнення вперше. 

Проста історія про складну роботу танкістів 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського — про споряджання танка, підготовку екіпажу та бойове хрещення навідника, який ще нещодавно був цивільним.

Хочеш літати — копай

В медіа ми щодня бачимо ефектні відео результатів роботи операторів БПЛА. Кропітка робота, яка здійснюється до того, зазвичай залишається за лаштунками. І мова не лише про організацію вильоту, а й про такі банальні речі, як, наприклад, правильне облаштування позицій. Добре викопане укриття зберігає життя — це правило однакове і для піхотинців, і для пілотів БПЛА. 

Один день із життя підрозділу ударних безпілотників 47-ї окремої механізованої бригади «Магура» — це риття окопів, жарти, бойові вильоти, бутерброди під обстрілами і знову риття окопів. Бо що краще боєць копає, то довше він живе.


Попередження щодо змісту: зображення війни

Творча команда:
Режисерська робота: Сергій Лисенко, Аліна Логвиненко
Продюсування: Олександр Нагаєць
Операторська робота: Сергій Лисенко, Володимир Палилик
Зала «ГЕГЕМОН»
Кт. «Жовтень»
вул. Костянтинівська, 26
Обговорення
Демонструється українською мовою з англійськими субтитрами
Вхід за квитками
Інклюзивність локації
Четвер
06 червня 2024
17:30
22 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 6 — 13 
червня 2025
Свідки. Полон вбиває
Архів війни
Свідки. Полон вбиває
Рік
2024
Країна
Україна
Тривалість
50’
Архів війни