Чорна діра

Рік
2019
Країна
Франція
Тривалість
69’
Режисер(к)и
Емманюель Ґрімо, Арно Дее

Трупті Джаїн – відома гіпнотерапевтка у Калькутті, що спеціалізується на проведенні людей у їхні попередні інкарнації. Шляхом таких занурень у найвіддаленіші складки минулого вона лікує травми, що проявляються в нинішньому житті пацієнтів. Тим часом мисливці на привидів відстежують за допомогою спеціального обладнання духів, які блукають у темних провулках і покинутих будинках міста. Попередні інкарнації пацієнтів і привиди Калькутти зустрічаються на кількох кармічних перехрестях.

Творча команда:
Режисерська робота: Емманюель Ґрімо, Арно Дее
Продюсування: Джулія Олів’єрі, Фабріціо Польпеттіні
Операторська робота: Емманюель Ґрімо, Арно Дее
Монтаж: Емманюель Ґрімо, Арно Дее, Ґабріель Ґонсалес
Звук: Мікаель Барр
Виробництво
La Bête
Дистриб'юція:
Slingshot Films, Manuela Buono, [email protected]
Режисер/-ка
Емманюель Ґрімо

Емманюель Ґрімо (1973) – антрополог, кінорежисер і дослідник Національного центру наукових досліджень у Парижі. Попрацювавши помічником режисера Санджея Ліли Бхансалі в Бомбеї, він почав поєднувати свою антропологічну роботу з експериментами в кіно.

Вибрана фільмографія

Двійник Ґанді (2001), Космічне місто (2008), Королі Хваанґу (2009), Міс Скловата (2012), Стурбовані води (2011), Сам Ґанеш (2016)

Режисер/-ка
Арно Дее

Арно Дее (1972) кілька років працював журналістом і літературним критиком у різних французьких медіа. Як художник і режисер він працює у царині експериментального кіно й сучасного мистецтва та бере участь у багатьох колективних проєктах. Викладає кіно у Вищій національній школі мистецтва в Буржі.

Вибрана фільмографія

Бенкет (1999), Три маленькі незвичайні фільми (2000)

ОНЛАЙН-КІНОТЕАТР DOCUSPACE
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024