Полювання на трюфелі

Рік
2020
Країна
Італія, США, Греція
Тривалість
84’
Режисер(к)и
Майкл Двек, Ґреґорі Кершоу
У хащах італійського П’ємонту кілька 70–80-річних чоловіків полюють на рідкісні й дорогі білі трюфелі «альба», які сучасній науці досі не вдається культивувати. Мисливців веде власна таємна культура і знання, що передаються з покоління в покоління, а ще — носи їхніх улюбленців, спеціально навчених собак. Попит на білі трюфелі щороку зростає водночас зі зменшенням пропозиції. Через зміни клімату, вирубування лісів та брак молоді, готової навчатись ремеслу, секрети мисливців за трюфелями цінуються як ніколи. Однак скоро стане зрозуміло, що ці чоловіки поважного віку оберігають дещо цінніше за жаданий делікатес: таємницю багатого і сповненого сенсу життя.

Показ фільму онлайн скасовано.
Творча команда:
Режисерська робота: Майкл Двек, Ґреґорі Кершоу
Продюсування: Майкл Двек, Ґреґорі Кершоу
Операторська робота: Майкл Двек, Ґреґорі Кершоу
Монтаж: Шарлот Манч Бенґстен
Звук: Стівен Урата
Виробництво
A Beautiful Stories Production, Go Gigi Go Productions LLC, Bow and Arrow Entertainment, Park Pictures Media Partners, Faliro House Productions, Artemis Rising, Frenesy Film Company
Дистриб'юція:
Sony Pictures Classics
Нагороди
Найкращий документальний фільм на Кінофестивалі Капрі (2020); відбір до п’ятірки найкращих документальних фільмів за версією Національної ради кінокритиків США (2021)
Режисер/-ка
Майкл Двек

Майкл Двек — відзначений багатьма нагородами режисер і художник, відомий своїми фото- і кінопроєктами, які досліджують боротьбу між ідентичністю та пристосуванням у спільнотах на межі зникнення. Прем’єра його режисерського дебюту «Останні перегони» відбулась у 2018 році на Кінофестивалі «Санденс». У 2019 році став стипендіатом програми Catalyst Forum, а також Лабораторії музики та звукового дизайну Інституту «Санденс».

Вибрана фільмографія

Останні перегони (2018); Полювання на трюфелі (2020)

Режисер/-ка
Ґреґорі Кершоу
Ґреґорі Кершоу — режисер документального та ігрового кіно. Його роботи досліджують красу й багатогранність людини та планети. Був продюсером і головним оператором фільму «Останні перегони». У 2019 році став стипендіатом програми Catalyst Forum, а також Лабораторії музики та звукового дизайну Інституту «Санденс». Випускник програми з кінорежисури MFA Колумбійського університету.
Вибрана фільмографія
Ріки на порох (2014); Під навісом (2015); На 98% людина (2017); Полювання на трюфелі (2020)
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024