Переглядова кімната «Архіву Війни»

Тривалість
480’

Під час 20 Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у вас буде унікальна можливість зазирнути в «Архів війни». Зазвичай закрита від стороннього ока платформа привідкриє частину своїх матеріалів.  


Понад рік «Архів війни» акумулює та каталогізує матеріали від партнерських медіа та громадських організацій, збирає інформацію з відкритих джерел, а також бере інтерв’ю на звільнених територіях. 


Відчуйте себе дослідником/-цею та зазирніть у сховище, де зберігаються мільйони фото-, відео- та аудіоматеріалів. Путівниками/-цями в «Архів війни» стануть наші аналітики/-ні, що безпосередньо каталогізують історичні матеріали. 


Подія буде цікава:

– правозахисникам/цям;

– архівістам/-кам;

– журналістам/-кам;

– документаторам/-кам;

– кінематографістам/-кам;

– історикам/-киням;

– дослідникам/-цям.


На перегляд можна зареєструватися онлайн або ж підійти до координаторів/-ок «Переглядової».

Форма реєстрації


«Архів війни» (Ukraine War Archive) — це інформаційна некомерційна платформа, яка об’єднує всі форми цифрових матеріалів, зібраних із початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Ми каталогізуємо всі матеріали для збереження історії та справедливого представлення подій у правовому та публічному дискурсах. «Архів війни» реалізує ГО «Докудейз» та Infoscope.


Проєкт «Архів війни» здійснюється за підтримки Посольства Швеції в Україні, «Razom for Ukraine. Разом до перемоги!», а також чеської організації People in Need, у межах ініціативи SOS Ukraine.


Думки, висновки чи рекомендації належать авторам / авторкам та упорядникам / упорядницям цього видання й не обов’язково відображають погляди урядів чи благодійних організацій цих країн. Відповідальність за вміст публікації несуть винятково автори / авторки та упорядники / упорядниці видання.

Час роботи: 3–8 червня, 12:00–20:00

 

Зала «СЕАНС»
Четвер
08 червня 2023
12:00
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024