«Булер» – успішний кейс імпакт-дистрибуції в Україні

Тривалість
60’

Як документальне кіно допомагає в обговоренні конкретних проблем в суспільстві і стає дієвим інструментом для проведення успішних правозахисних кампаній? 


Торік особливою подією Rights Now! стала Лабораторія впливу для активістів і документалістів ЗМІНИ ЦЕ! У Лабораторії представники американських компаній, які розробляють стратегії дистрибуції документальних фільмів та інтегрують їх у правозахисні кампанії, розказали про успішні кейси використання документального кіно, як агента змін. 


Ми продовжуємо працювати у Лабораторії ЗМІНИ ЦЕ! І цьогоріч успішним досвідом поділяться українські громадські активісти. Під час Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA ці активісти провели заходи Всеукраїнської кампанії проти кібербулінгу, яку започаткував Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Серед заходів був показ документального фільму американського режисера Лі Гірша «Булер». Стрічка на всіх показах викликала жваву дискусію. Як реагували на фільм учителі, батьки, підлітки у Кіровоградській та Запорізькій областях? Як ЗМІНИлися їхні думки після перегляду стрічки? Долучайтеся, щоб дізнатися.


Подія відбудеться за підтримки Посольства США.

 

Спікер(к)и:

Олег Охредько, регіональний координатор ГО «Центр громадянської освіти “АЛЬМЕНДА”»

Олена Мірхайдарова, керівниця організації ГО «Успішна Взаємодія»;

Альона Глазкова, менеджерка проєктів ГО КІПЦ «Європейський клуб».

 

Модераторка: Олена Шульга, менеджерка DOCU/КЛУБів в навчальних закладах.



ГОЛОВНА СТОРІНКА DOCUDAYS.UA
Мова: Подія відбувається українською з перекладом жестовою мовою
Вільний доступ
Неділя
26 квітня 2020
14:30
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024