Міжнародний ринок після карантину: як дистрибувати документальне кіно завтра?

Тривалість
60’

Закриті кінотеатри, перенесені фестивалі – карантинні обмеження суттєво вплинули на світовий кіноринок. Необхідність адаптувати заплановані кінопрем’єри до онлайн-форматів заплутали як нинішні умови взаємодії, так і розроблені на місяці вперед стратегії.


Як тепер змінюються акценти і статуси в кінодистрибуції? Як і де ефективніше за теперішніх обставин промотувати документальне кіно? Як орієнтуватися в нових умовах міжнародного ринку? Про це на панельній дискусії говоритимуть представники міжнародного кіноринку і фільммейкери, які вже отримали досвід онлайн-прем’єри.

 

Учасники й учасниці:

Кутайба Бархамджі, відзначений багатьма нагородами режисер і монтажер, мешкає в Парижі. Його роботи проходили відбір і брали участь у фестивалях у всьому світі, зокрема у Венеції, Берліні, Амстердамі, Роттердамі, Парижі, Ньйоні та багатьох інших.

Діана Табаков, виконавча директорка та голова з закупівель у міжнародній VOD-платформі DAFilms.

Маель Ґенеґ, сейлз-аґентка у компанії Cat&Docs, що просуває і поширює різноманітне документального кіно в усіх світових медіа. Серед фільмів – актуальні і зухвалі документальні стрічки з нагальних питань і незручних тем, сміливі картини з ретельно дослідженим матеріалом, які ставлять запитання і пропонують новий погляд на світ.

Ульріх Брохаґен, редактор та голова документального кіно в телерадіокомпанії MDR, Німеччина;

Ненад Пуговскі, директор кінофестивалю ZagrebDox.

 

Модератор: Ілля Гладштейн, співвласник кінотеатру KINO42, власник прокатної компанії 86PROKAT, продюсер у продакшені Phalanstery Films.


ГОЛОВНА СТОРІНКА DOCUDAYS.UA
Мова: Англійська з синхронним перекладом українською
Вільний доступ
Субота
02 травня 2020
17:00
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024