Майстер-клас для продюсерів/-ок: як стати успішними в індустрії і не припинити любити кіно?

Тривалість
90’

Дві успішні міжнародні продюсерки діляться баченням свого карʼєрного шляху (що сповнений перемогами і невдачами) у щирій неформальній розмові одна з одною і з глядачами.

Модераторка розмови — Дарʼя Бассель, директорка DOCU/ПРО, продюсерка.

 

Спікерки: Мелісса Ліндґрен, Кася Кучинська

Мелісса Ліндґрен — продюсерка і кураторка, яка живе і працює у Стокгольмі, Швеція. Закінчила Ґьотеборзький університет, здобувши ступінь магістра з кураторської практики (кіно/відео), також є засновницею та співдиректоркою Міжнародного кінофестивалю Cinema Queer. У 2019 році Мелісса почала працювати продюсеркою у відомій продакшн-компанії Story, зосередившись на креативній документалістиці та ігровому авторському кіно. У 2022 році стала партнеркою у цій компанії. У її фільмографії, серед інших, такі фільми: «Завжди Амбер» (2020), «Нічна зміна» (2022), «Люблю, бувай» (2023), «Праця» (2023), «Меґагерц» (2023) і «Суспільство спектаклю» (2023).

Кася Кучинська — польська продюсерка компанії HAKA Films у Варшаві. Закінчила кіношколу в Лодзі та Школу Вайди, була учасницею програми «Молоді продюсери» кінофестивалю Ji.hlava. Премʼєра першого документального фільму HAKA Films «Бойлеск» (реж. Боґна Ковальчик) відбулася на фестивалі Hot Docs 2022, де фільм здобув нагороду «Найкращий міжнародний кінорежисер». HAKA Films співпродюсували новий повнометражний документальний фільм Аліси Коваленко «Ми не згаснемо». Кася нині працює над кількома документальними фільмами на стадіях виробництва і розробки, зокрема над наступним фільмом Аліси Коваленко «Фронт».

 

Вхід за індустрійною акредитацією
Субота
03 червня 2023
15:00
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024