Помістіть свій фільм на мапу: маркетингові стратегії для документального кіно

Тривалість
90’

Як зробити так, щоб ваш фільм вирізнявся серед інших? І не менш важливе питання — як знайти й зачепити саме свою цільову аудиторію?

Під час воркшопу наша гостя Мірʼям Вікенкамп (піар-спеціалістка з досвідом понад 15 років) у розмові з модераторкою Анастасією Клисаковою (маркетинговою спеціалісткою з понад 10 роками досвіду роботи в бізнесі, соціальних та культурних проєктах) детально розповість про всі кроки піару, маркетингової кампанії та комунікаційних стратегій.

Мірʼям Вікенкамп покаже, як ефективно здійняти галас довкола вашого фільму, щоб ви могли досягти своїх цілей.

Спікерка: Мірʼям Вікенкамп

Мірʼям Вікенкамп
працює піарницею для документальних і художніх фільмів понад 15 років. Вона є засновницею NOISE («Галас») і представляє фільми на таких фестивалях як Berlinale, CPH:DOX, IDFA, IFFR, а також у Каннах, Локарно та Венеції. До документальних фільмів, над якими вона працювала останнім часом, належать: «Ми не згаснемо» Аліси Коваленко; переможець IDFA «Аполонія, Аполонія» Леї Глоб; «Матерія не на своєму місці» Ніколауса Ґейргалтера; переможець Berlinale Encounters «Муценбахер» Рут Бекерманн (2022); «Останній притулок» Усмана Самассеку, переможець DOX:Award на CPH:DOX 2021.

Модераторка: Анастасія Клисакова

Анастасія Клисакова
працює як маркетологиня та піарниця з різними соціальними, культурними та бізнес-проєктами більше 10 років. Із 2019 вона почала співпрацювати з українськими режисерами та продюсерами ігрового та неігрового кіно як комунікаційниця та піарниця. Серед документальних фільмів, з якими вона працювала: «Цей дощ ніколи не скінчиться» режисерки Аліни Горлової (нагорода IDFA «Найкращий повнометражний фільм» у секції First Appearance); «Будинок зі скалок» режисера Сімона Леренга Вільмонта (номінація на Оскар в категорії «Найкращий повнометражний документальний фільм») — з фокусом на український реліз останнього.Як незалежна комунікаційна консультантка співпрацювала з такими українськими кінопродакшенами як TABOR, BOSONFILM, OK Media, Moon Man, а також кінофестивалями «Молодість» та Docudays UA.

Про NOISE

NOISE («Галас») — піар-агентство з повним обсягом послуг, що спеціалізується на релізах фільмів на міжнародних кінофестивалях. Колектив відданих своїй справі спеціалістів з піару, соцмереж і охоплення має офіси в Амстердамі та Берліні. Компанія відома свіжим індивідуалістичним та інтуїтивним підходом до промоції. У команди є унікальна здатність відчути серце фільму, працювати стратегічно та з відкритістю, допомагаючи незалежним стрічкам знаходити свою аудиторію — як онлайн, так і офлайн — і здобувати визнання, на яке ці фільми заслуговують.

 


Вхід за індустрійною акредитацією
Вівторок
06 червня 2023
11:00
21 МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ
 31 — 9 
травня
червня 2024